Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingsdag 2023 Zwolle

Bevrijdingsfestival Overijssel keert terug op 5 mei

Vier 5 mei op Bevrijdingsfestival Overijssel

Programma, verkeersmaatregelen en andere praktische info

Na twee jaar afwezigheid keert Bevrijdingsfestival Overijssel op zondag 5 mei terug naar Park de Wezenlanden in Zwolle. Het festivalterrein is geopend van 13.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

Het festival biedt een gevarieerd programma met muziek, theater, dans en workshops. Op de verschillende podia treden onder andere Pjotr, De Jeugd van Tegenwoordig en Kovacs op. Ook is er een speciale programmering voor kinderen.

Om het festivalterrein te bereiken, zijn er verschillende mogelijkheden. Bezoekers kunnen met het openbaar vervoer komen (buslijn 3 of 7), met de fiets (er is een bewaakte fietsenstalling) of met de auto (er zijn betaalde parkeerterreinen in de buurt).

Voor de veiligheid van bezoekers worden er verkeersmaatregelen getroffen. Zo is de Ceintuurbaan tussen de Mr. H.F. de Boerlaan en de Stationsweg vanaf 12.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Ook zijn er omleidingen voor buslijnen 3, 7 en 9.

Meer informatie over het programma, de verkeersmaatregelen en andere praktische zaken is te vinden op de website van Bevrijdingsfestival Overijssel: www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.


Comments